0547 - 26 26 26 info@lofwonen.nl
 • Uw belang staat voorop! Welkom bij LOFwonen In de wereld van vandaag vol snelle ontwikkelingen en hectiek vindt u bij ons nog oprechte betrokkenheid. Wij maken ruim de tijd om uw wensen en behoeften op een rij te zetten. Op die manier komen wij tot een persoonlijk totaaladvies voor particulieren én bedrijven. Wij hechten veel waarde aan een langdurige, betrouwbare relatie met onze klanten.

  Ons advies is dan ook absoluut onafhankelijk en stelt uw belangen altijd op de voorgrond.
Kenmerken
 • Vraagprijs:
  € 815.000,-
 • Soort woonhuis:
  eengezinswoning, vrijstaande woning
 • Status:
  verkocht onder voorbehoud
 • Bouw
 • Bouwjaar:
  1995
 • Woonoppervlakte:
  225 m²
 • Perceeloppervlakte:
  9295 m²
 • Inhoud:
  750 m³
 • Verkocht onder voorbehoud

  Nieuwe Dijk 5, HAAKSBERGEN

  Nieuwe Dijk 5 en 5a te Haaksbergen

  Prachtig in het buitengebied tussen Haaksbergen en Hengevelde gelegen vrijstaand woonhuis met dubbele garageberging. Het geheel ligt op een perceel van 9.295 m² met tuin en weilandje en is bereikbaar via een eigen oprijlaan met bomen aan weerskanten! Heerlijk rustig gelegen met fraaie vergezichten en een optimale privacy!

  De woning is door zijn indeling zeer geschikt om met ouders of kinderen onder 1 dak te wonen, maar is ook eenvoudig als enkele woning te gebruiken met mogelijkheden voor toepassingen zoals kantoor aan huis of bed-and-breakfast.

  Deze bijzondere woning ligt op enkele autominuten van het centrum van Hengevelde, 10 autominuten van het centrum van Goor en een klein kwartiertje van het centrum van Haaksbergen. De oprit van de A1 ligt op ca. 15 minuten rijafstand.

  Indeling Nieuwe Dijk 5a:
  Begane grond: ruime hal met trapopgang, toiletruimte, meterkast, woonkamer met schuifpui naar het terras, half open keuken, bijkeuken met cv-ketel. Vanuit de centrale hal is ook Nieuwe Dijk 5 toegankelijk;
  1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers, waarvan 1 met deur naar balkon, bergruimte, badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel.

  Indeling Nieuwe Dijk 5:
  Begane grond: woonkamer voorzien van plavuizen vloer en schuifpui naar het terras, open keuken, bijkeuken met cv-ketel, toiletruimte, slaapkamer met vaste kast, badkamer met douche, wastafel en vaste kast.

  Bijzonderheden:
  - diverse mogelijkheden qua gebruik en bewoning;
  - begane grond voorzien van vloerverwarming;
  - grenzend aan landgoed “’t Mös”;
  - voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing;
  - voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie;
  - stenen dubbele garageberging
  - energielabel B voor Nieuwe Dijk 5a en energielabel C voor Nieuwe Dijk 5;
  - totale woonoppervlakte: ca. 225 m²;
  - perceelsgrootte: 9.295 m²;
  - bouwjaar: 1995 (onderhoudsarm gebouwd door bouwbedrijf Ten Heggeler uit Hengevelde).


  Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

  Omdat verkoper de woning niet zelf heeft bewoond, worden in de koopakte een “niet-bewonersclausule” en een “ouderdomsclausule” opgenomen, alsmede een bankgarantie/waarborgsom van 10% van de koopsom.