0547 - 26 26 26 info@lofwonen.nl
  • Uw belang staat voorop! Welkom bij LOFwonen In de wereld van vandaag vol snelle ontwikkelingen en hectiek vindt u bij ons nog oprechte betrokkenheid. Wij maken ruim de tijd om uw wensen en behoeften op een rij te zetten. Op die manier komen wij tot een persoonlijk totaaladvies voor particulieren én bedrijven. Wij hechten veel waarde aan een langdurige, betrouwbare relatie met onze klanten.

    Ons advies is dan ook absoluut onafhankelijk en stelt uw belangen altijd op de voorgrond.

Hypotheken

Bij ons vindt u specialistische kennis over de verschillende hypotheekvormen en de diversiteit aan mogelijkheden. Maar door tevens een totaal gedegen financieel advies te bieden, waarbij onder andere rekening wordt gehouden met de verschillende inkomensrisico’s, onderscheiden wij ons t.o.v. andere hypotheekadviseurs. Alle factoren worden bij ons meegenomen in een doordacht en puur persoonlijk advies. Daarbij kijken we ook naar jouw financiële mogelijkheden en wensen voor de toekomst.

Je wilt immers niet alleen mooi wonen; je wilt ook leuk leven, de kinderen laten studeren, een wereldreis maken of vul maar in. Op basis van jouw wensen kies je voor een passende hypotheekvorm. Wij leggen de aanbiedingen van verschillende geldverstrekkers naast elkaar en selecteren wij, in overleg, de voor jouw situatie meest voordelige optie.

Graag benadrukken wij nogmaals dat wij hierin absoluut onafhankelijk zijn. Tenslotte begeleiden we je tot na de ondertekening bij de notaris.