0547 - 26 26 26 info@lofwonen.nl
  • Uw belang staat voorop! Welkom bij LOFwonen In de wereld van vandaag vol snelle ontwikkelingen en hectiek vindt u bij ons nog oprechte betrokkenheid. Wij maken ruim de tijd om uw wensen en behoeften op een rij te zetten. Op die manier komen wij tot een persoonlijk totaaladvies voor particulieren én bedrijven. Wij hechten veel waarde aan een langdurige, betrouwbare relatie met onze klanten.

    Ons advies is dan ook absoluut onafhankelijk en stelt uw belangen altijd op de voorgrond.

Schade melden

Schade komt altijd ongelegen en u wilt er zo snel mogelijk van af. Als u schade heeft geleden zijn wij er uiteraard voor u.

Online schade melden

U kunt gebruik maken van ons online schadeformulier. Deze kunt u invullen en versturen aan ons kantoor. Direct bij binnenkomst van uw online schademelding zullen wij dit verder voor u afhandelen. Voor de online schademelding kunt u gebruik maken van onderstaande link.

Online schade melden

Persoonlijk schade melden

Wilt u liever persoonlijk geholpen worden? Geen probleem, u kunt bij ons kantoor binnenlopen en de schade met een van onze medewerkers bespreken. Wij zullen dan zorgdragen voor een juiste afhandeling. In de meeste gevallen zal er een schadeformulier dienen te worden ingevuld. Natuurlijk helpen wij u ook hier graag bij.

Download de verzekerings app