0547 - 26 26 26 info@lofwonen.nl
  • Uw belang staat voorop! Welkom bij LOFwonen In de wereld van vandaag vol snelle ontwikkelingen en hectiek vindt u bij ons nog oprechte betrokkenheid. Wij maken ruim de tijd om uw wensen en behoeften op een rij te zetten. Op die manier komen wij tot een persoonlijk totaaladvies voor particulieren én bedrijven. Wij hechten veel waarde aan een langdurige, betrouwbare relatie met onze klanten.

    Ons advies is dan ook absoluut onafhankelijk en stelt uw belangen altijd op de voorgrond.

Verzekeringen particulier

Het leven is keuzes maken en dus ook risico’s nemen. Maar dit leven is net zo goed plannen en risico’s verkleinen. Tegen veel onheil kunnen we ons niet verzekeren, maar de financiële gevolgen ervan kunnen we wel aan banden leggen. En dat is één van de specialismen van ons kantoor. Nu is er op het gebied van verzekeringen net zo veel te koop als op het gebied van hypotheken.

Wij hanteren dan ook bij verzekeringen precies dezelfde methode als bij andere adviezen en bemiddelingen. Met onze klanten nemen we ruim de tijd om eisen en wensen op een rij te zetten. Vervolgens brengen we zoveel mogelijk aspecten bij elkaar en stellen een totaaladvies op. Een advies dat absoluut onafhankelijk is en het belang van een langdurige relatie met onze klanten op de voorgrond stelt.

Niet alleen onderscheiden we ons in het op maat adviseren en selecteren van een verzekeringspakket. Ook in geval van schade behartigen wij jouw belangen. Door snel te (laten) taxeren, door uitstekende overlegstructuren met verzekerings- maatschappijen en door zorg te dragen voor een vlotte uitkering.

  • Auto- en motorverzekeringen
  • Woonhuis- en inboedelverzekeringen
  • Gezinsverzekeringen
  • Uitvaart
  • Recreatie

Download de verzekerings app