0547 - 26 26 26 info@lofwonen.nl
  • Uw belang staat voorop! Welkom bij LOFwonen In de wereld van vandaag vol snelle ontwikkelingen en hectiek vindt u bij ons nog oprechte betrokkenheid. Wij maken ruim de tijd om uw wensen en behoeften op een rij te zetten. Op die manier komen wij tot een persoonlijk totaaladvies voor particulieren én bedrijven. Wij hechten veel waarde aan een langdurige, betrouwbare relatie met onze klanten.

    Ons advies is dan ook absoluut onafhankelijk en stelt uw belangen altijd op de voorgrond.

Met zekerheid en voor de laagste prijs jouw droomhuis kopen

Wanneer je op het punt staat een grote investering te doen, is de prijs leidend maar vooral emotie bepalend. Juist daarom is het verstandig je goed te laten begeleiden door iemand die jouw belang voor ogen heeft. Wij geven je toegevoegde, doorslaggevende informatie over de te koop staande woningen, regelen bezichtigingen en gaan met je mee kijken. Enthousiast over een woning? Dan helpen wij jou om voor de laagste prijs de trotse bezitter te worden van jouw droomhuis. We bespreken de onderhandelingsstrategie en brengen samen een bod uit. Bod geaccepteerd? Dan zorgen wij ervoor dat alles goed geregeld wordt, tot en met de sleuteloverdracht!

Uw NVM-makelaar
Onze makelaars zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Dat garandeert een aantal zekerheden. Door permanente scholing van haar leden investeert de NVM voortdurend in de kwaliteit van onze beroepsgroep. Dit lidmaatschap is overigens op persoonlijke titel en staat garant voor deskundigheid, betrouwbaarheid en onafhankelijkheid.Tevens zijn onze makelaars gecertificeerd als RMT (register makelaar taxateur).