0547 - 26 26 26 info@lofwonen.nl
  • Uw belang staat voorop! Welkom bij LOFwonen In de wereld van vandaag vol snelle ontwikkelingen en hectiek vindt u bij ons nog oprechte betrokkenheid. Wij maken ruim de tijd om uw wensen en behoeften op een rij te zetten. Op die manier komen wij tot een persoonlijk totaaladvies voor particulieren én bedrijven. Wij hechten veel waarde aan een langdurige, betrouwbare relatie met onze klanten.

    Ons advies is dan ook absoluut onafhankelijk en stelt uw belangen altijd op de voorgrond.

Nieuwbouwhypotheek


Een nieuwbouwhypotheek regelen is iets ingewikkelder dan een hypotheek regelen voor een bestaand huis. Er zijn meer dingen waar je rekening mee moet houden als je een nieuwbouwhuis koopt. Niet alleen de hypotheek bij nieuwbouw werkt anders, maar je hebt ook te maken met zaken als bouwrente, meerwerk en de oplevering.

Een hypotheek voor nieuwbouw afsluiten kun je pas doen na ondertekening van de koop-aannemingsovereenkomst. Een hypotheek is immers een lening met de woning (of grond) als onderpand. Door de koop-aannemingsovereenkomst te ondertekenen, komt de grond in jouw handen. Daarna kun je bij de notaris je handtekening onder de hypotheekakte zetten.

De nieuwbouwwoning staat dan officieel op jouw naam én je geeft de aannemer opdracht om je woning of appartement te gaan bouwen. Vanaf dat moment ga je ook hypotheeklasten (rente en aflossing) betalen. Het bedrag van de hypotheek wat nog niet benodigd is wordt in een bouwdepot gestort. Vanuit dit bouwdepot worden de overige termijnen aan de aannemer voldaan. De koop van een nieuwbouwhuis verloopt op zich dus al anders dan de aankoop van een bestaande woning.

Ook voor nieuwbouw ben je bij LOFwonen aan het juiste adres. Wij brengen jouw persoonlijke wensen in kaart en zoeken daar de best passende geldverstrekker bij. Het gehele traject wordt door ons gefaciliteerd. Compleet onafhankelijk en passend bij jouw situatie!

Wil je meer weten over het nieuwbouwtraject en wat LOFwonen daarin kan betekenen? Maak dan een vrijblijvende afspraak. Dit kan via de onderstaande contactbutton en we nemen z.s.m. contact met je op!