0547 - 26 26 26 info@lofwonen.nl
  • Uw belang staat voorop! Welkom bij LOFwonen In de wereld van vandaag vol snelle ontwikkelingen en hectiek vindt u bij ons nog oprechte betrokkenheid. Wij maken ruim de tijd om uw wensen en behoeften op een rij te zetten. Op die manier komen wij tot een persoonlijk totaaladvies voor particulieren én bedrijven. Wij hechten veel waarde aan een langdurige, betrouwbare relatie met onze klanten.

    Ons advies is dan ook absoluut onafhankelijk en stelt uw belangen altijd op de voorgrond.

Het bedrijf

LOFwonen is ontstaan uit de fusie van de bedrijven Laurens Otte Hypotheken en Verzekeringen en Roetgerink Makelaardij.

De nieuwe naam LOF (met een knipoog naar de oud-eigenaar Laurens Otte), vertegenwoordigt waar wij ons dagelijks voor inzetten. Namelijk dat u vol LOF bent over uw thuis! Een woning is meer dan een stapel stenen met een dak. Een fijne woonplek is een plek om jezelf te zijn, mensen te ontmoeten, je prettig te voelen en op te laden. Dat begint met een woning die past bij uw wensen, met de juiste hypotheek voor uw situatie én met een gerust gevoel door passende verzekeringen. Dan is er ruimte om van uw huis een thuis te maken. Dat is waar LOF voor staat!

Uw belang staat voorop

In de wereld van vandaag vol snelle ontwikkelingen en hectiek vindt u bij ons nog oprechte betrokkenheid. Wij maken ruim de tijd om uw wensen en behoeften op een rij te zetten. Op die manier komen wij tot een persoonlijk totaaladvies voor particulieren én bedrijven. Wij hechten veel waarde aan een langdurige, betrouwbare relatie met onze klanten. Ons advies is dan ook absoluut onafhankelijk en stelt uw belangen altijd op de voorgrond.

Financiële dienstverlening van A tot Z LOF biedt u een compleet pakket aan financiële dienstverlening. Ons team bestaat uit gekwalificeerde makelaars én financieel experts. Samen vormen we voor u een dynamische bron van kennis en ervaring.

U kunt bij ons terecht voor:
  • de aan- of verkoop van uw woning
  • het adviseren en regelen van uw financiële zaken, zoals verzekeringen en bankzaken
  • advies en bemiddeling in hypotheken


We LOF wonen

LOF houdt van alles wat met wonen te maken heeft. WE LOF WONEN. U ook?
Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Dan maken we graag tijd voor een persoonlijk gesprek. Bel of mail ons voor een afspraak.