0547 - 26 26 26 info@lofwonen.nl
  • Uw belang staat voorop! Welkom bij LOFwonen In de wereld van vandaag vol snelle ontwikkelingen en hectiek vindt u bij ons nog oprechte betrokkenheid. Wij maken ruim de tijd om uw wensen en behoeften op een rij te zetten. Op die manier komen wij tot een persoonlijk totaaladvies voor particulieren én bedrijven. Wij hechten veel waarde aan een langdurige, betrouwbare relatie met onze klanten.

    Ons advies is dan ook absoluut onafhankelijk en stelt uw belangen altijd op de voorgrond.

Huis verkopen

Een woning verkopen gaat niet alleen over feiten en cijfers, het gaat om leven. Welk gevoel heb jij bij je woning? Wat maakt het wonen in jouw woning zo prettig? Hoe is de marktsituatie voor jouw type woning? Wat maakt juist deze woning bijzonder? Elke persoonlijke verkoopsituatie is anders. Een succesvolle verkoop vraagt om een afgemeten strategie. Om slim verleiden en sterk onderhandelen. Zonder zorgen of het allemaal wel goed komt.

Onze verkoopstrategie

Wij zijn ervan overtuigd dat een actieve samenwerking tussen makelaar en verkoper de verkoop van een woning stimuleert. Bij de verkoop van de woning gaat het niet alleen over kenmerken en eigenschappen van de woning, maar juist ook over gevoel en beleving. Dat is wat wij willen overbrengen bij een zo groot mogelijke groep potentiële kopers!

Onze expertise en lokale marktkennis, gecombineerd met jouw persoonlijke situatie én jouw gevoel over de woning, vormt de basis voor de verkoopaanpak.

We willen het unieke karakter van jouw woning krachtig presenteren. Iedere woning krijgt daarom haar eigen webpagina, waar naast de kenmerken ook aandacht is voor de mogelijkheden en de omgeving van de woning. Niet alleen de foto’s. Samen zorgen we ervoor dat de webpagina altijd up-to-date is en gezien wordt!

Via social media als Twitter, YouTube en Facebook brengen we de woning actief onder de aandacht. Wij zetten ons persoonlijke en brede netwerk in om uw huis actief in de markt te zetten. Ook jij en iedereen die bij de verkoop van de woning betrokken is kan hier aan mee doen. Zo bereiken we samen een groot aantal potentiële kopers en kunnen we jouw woning maximaal profileren. Daarnaast zetten we een breed scala aan verkoopmiddelen in, zoals ons landelijke NVM-uitwisselingssysteem en de traditionele middelen zoals funda.nl, verkoopbrochure, te koop bord, onze etalage en eventueel advertenties.

Professioneel onderhandelen

Een koper brengt een bod uit op uw woning. U neemt dit bod in overweging; accepteert u dit bod of komt er een betere koper? Het is moeilijk te bepalen wat een reëel bod is; daarvoor moet u de marktsituatie kennen. LOFwonen kent als geen ander de lokale markt en is bovendien zeer ervaren in onderhandelen. We houden afstand van de emoties die u als verkoper kunnen beïnvloeden. Bovendien letten wij op aanvullende voorwaarden en clausules.

Uw NVM-makelaar

Onze makelaars zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Dat garandeert een aantal zekerheden. Door permanente scholing van haar leden investeert de NVM voortdurend in de kwaliteit van onze beroepsgroep. Dit lidmaatschap is overigens op persoonlijke titel en staat garant voor deskundigheid, betrouwbaarheid en onafhankelijkheid.Tevens zijn onze makelaars gecertificeerd als RMT (register makelaar taxateur).

Wilt u een afspraak met één van onze makelaars? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om u verder te helpen.