0547 - 26 26 26 info@lofwonen.nl
  • Uw belang staat voorop! Welkom bij LOFwonen In de wereld van vandaag vol snelle ontwikkelingen en hectiek vindt u bij ons nog oprechte betrokkenheid. Wij maken ruim de tijd om uw wensen en behoeften op een rij te zetten. Op die manier komen wij tot een persoonlijk totaaladvies voor particulieren én bedrijven. Wij hechten veel waarde aan een langdurige, betrouwbare relatie met onze klanten.

    Ons advies is dan ook absoluut onafhankelijk en stelt uw belangen altijd op de voorgrond.
Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 315.000,-
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Verkocht

    Stoevelaarsweg Kavel 3 0, GOOR

    Plan Jachtlust

    Aan de voet van de Herikerberg gelegen met een mooi uitzicht op de Essen, de Herikerberg en het bijbehorende bosgebied wordt Plan Jachtlust gerealiseerd. De meeste mensen kennen het voormalige café Jachtlust van de speeltuin en feestzalen die een grote aantrekkingskracht op de bewoners uit de wijde omtrek had. Nu wordt hier een unieke kans geboden om uw eigen droomhuis te realiseren.

    Gelegen aan een historische Es en omzoomd door groen is op basis van de historische kaart gekeken naar welke indeling het plangebied moet krijgen. Hier is uit voortgekomen dat de boerderij aan de voorzijde een centraal aangezicht moet krijgen. Het idee van een erf heeft er in geresulteerd dat achter deze boerderij, twee woningen komen die in uitstraling een meer "schuurachtig" karakter hebben.

    Op het plan worden een 3-tal volumes gerealiseerd, 2 vrijstaande 'schuurwoningen' en één dubbele woning in de stijl van een (moderne) boerderij.

    Kavel 1: Type boerderij (voorhuis): perceelgrootte: 1035 m2, max. bouwvolume 750 m3.

    Kavel 2: Type boerderij (achterhuis): perceelgrootte: 770 m2, max. bouwvolume 750 m3.

    Kavel 3: Type schuurwoning: perceelgrootte: 2.130 m2, max. bouwvolume 1000 m3.

    Kavel 4: Type schuurwoning: perceelgrootte: 2.020 m2, max. bouwvolume 1000 m3.

    Een inpandige garage/berging behoort tot de mogelijkheden.

    Kavel 1 en 2 zijn samen te voegen tot één grote woning met een maximum van 1.500 m3. Hierdoor heeft u de mogelijkheid voor bijvoorbeeld een praktijk aan huis óf een inwoonsituatie met uw kinderen of uw ouders.


    U bent zelf vrij hier een woning op te ontwerpen met uw eigen architect. Deze kosten zijn niet inbegrepen.
    U heeft maximale vrijheid om, binnen de randvoorwaarden van het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan, een ontwerp te maken.

    Prijzen:

    Kavel 1: € 250.000,- v.o.n.
    Kavel 2: € 195.000,- v.o.n.
    Kavel 3: € 315.000,- v.o.n.
    Kavel 4: VERKOCHT


    Prijzen zijn vrij op naam, inclusief BTW, bodemonderzoek, verkoop- en notariskosten eigendomsoverdracht. Er geldt een verplichting om te bouwen met Aannemings- en afbouwbedrijf Haafkes in Goor.