0547 - 26 26 26 info@lofwonen.nl
  • Uw belang staat voorop! Welkom bij LOFwonen In de wereld van vandaag vol snelle ontwikkelingen en hectiek vindt u bij ons nog oprechte betrokkenheid. Wij maken ruim de tijd om uw wensen en behoeften op een rij te zetten. Op die manier komen wij tot een persoonlijk totaaladvies voor particulieren én bedrijven. Wij hechten veel waarde aan een langdurige, betrouwbare relatie met onze klanten.

    Ons advies is dan ook absoluut onafhankelijk en stelt uw belangen altijd op de voorgrond.
Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 439.500,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1993
  • Woonoppervlakte:
    120 m²
  • Perceeloppervlakte:
    340 m²
  • Inhoud:
    400 m³
  • Stocreve 17, GOOR

    In de rustige woonwijk Heeckeren gelegen, goed onderhouden, vrijstaande, levensloopbestendige woning met badkamer en slaapkamer op de begane grond. De ruime achtertuin is voorzien van een fraaie overkapping en een stenen berging. Aan de voorzijde vindt u een ruim oprit en een carport.

    Indeling:
    Begane grond: hal, meterkast en toiletruimte, slaapkamer met inloopkast en aansluitende badkamer met douche, toilet en wastafel, tuingerichte woonkamer met massief eiken vloer, moderne open keuken met granieten werkblad v.v. koelkast, vrieskast combimagnetron, gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser, bijkeuken met wasmachine-opstelling en achterentree.
    1e verdieping: overloop, 2 ruime slaapkamers, badkamer met douche, wastafel en toilet, bergkast met c.v.-opstelling.
    2e verdieping: vlizotrap naar bergzolder.

    Ligging
    De wijk Heeckeren is zeer gunstig gelegen ten opzichte van invalswegen en de A1. Bovendien zijn er diverse sportvoorzieningen (o.a. voetbal, squash, tennis, sporthal) in directe nabijheid. Met een basisschool en speelgelegenheden in directe omgeving is de wijk ook zeker kindvriendelijk te noemen. Binnen enkele minuten fietsen bent u in het centrum van Goor met alle winkelvoorzieningen.

    Hof van Twente
    Goor is een rustieke plaats met alle mogelijke dagelijkse voorzieningen. Het ligt centraal in de gemeente Hof van Twente en is omgeven door natuurgebieden zoals de Herikerberg, Twickel en landgoed Weldam. In deze bosrijke omgeving vergeet je zomaar dat de A1 op 5 minuten rij-afstand ligt.

    Bijzonderheden
    - Unieke ligging aan de rand van Goor, nabij buitengebied en fietsroutes
    - Zeer vrij gelegen achtertuin
    - Voorzien van HR combi-c.v.-ketel uit 2019
    - Volledig geïsoleerd en v.v. 14 zonnepanelen
    - Slaapkamer begane grond v.v. airco
    - Badkamer begane grond v.v. vloerverwarming
    - Elektrisch zonnescherm aan de achterzijde met verlichting
    - Perceeloppervlakte: 340 m2
    - Woonoppervlakte: 120 m2
    - Bouwjaar: 1993