0547 - 26 26 26 info@lofwonen.nl
  • Uw belang staat voorop! Welkom bij LOFwonen In de wereld van vandaag vol snelle ontwikkelingen en hectiek vindt u bij ons nog oprechte betrokkenheid. Wij maken ruim de tijd om uw wensen en behoeften op een rij te zetten. Op die manier komen wij tot een persoonlijk totaaladvies voor particulieren én bedrijven. Wij hechten veel waarde aan een langdurige, betrouwbare relatie met onze klanten.

    Ons advies is dan ook absoluut onafhankelijk en stelt uw belangen altijd op de voorgrond.
Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 325.000,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1910
  • Woonoppervlakte:
    114 m²
  • Perceeloppervlakte:
    325 m²
  • Inhoud:
    375 m³
  • Spoorstraat 39, GOOR

    Spoorstraat 39 te Goor

    Nabij het centrum gelegen karakteristieke en sfeervolle 2-onder-1-kapwoning met oprit en diepe tuin met schuur en achterom.

    In 2000 is er een grote verbouwing geweest waarbij o.a. de woning aan de achterzijde is uitgebouwd t.b.v. een fraaie woonkeuken. Ook is toen de kap van de woning geheel verwijderd en volgens voorzien van geïsoleerde dakplaten.

    Indeling:
    Begane grond: hal met meterkast, ruime woonkamer met schouw met gaskachel en eiken parketvloer en suitedeuren naar de woonkeuken, portaal met trapopgang naar 1e verdieping, woonkeuken voorzien van inbouwapparatuur en tuindeuren naar het terras, bijkeuken met aansluiting voor wasmachine, toiletruimte.
    1e verdieping: ruime overloop met vlizotrap naar zolderberging, 3 slaapkamers, waarvan 1 met vaste kastenwand, badkamer met douche, hangcloset en 2 wastafelmeubels.

    Bijzonderheden:
    - vlakbij NS-station en busstation gelegen;
    - begane grond in 2022, 1e verdieping in 2023 van buiten geschilderd;
    - in 2000 is tevens de meterkast (+ gehele bedrading) vernieuwd;
    - voorzien van dakisolatie, aanbouw tevens voorzien van vloer- en muurisolatie;
    - grotendeels voorzien van isolerende beglazing;
    - energielabel D;
    - diepe en fraai aangelegde tuin met een schuur van ca. 19 m²;
    - woonoppervlakte: ca. 114 m²;
    - perceelsoppervlakte 325 m²;
    - bouwjaar ca. 1910.

    Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

    Met het oog op het bouwjaar wordt er een ouderdomsclausule en een asbestclausule in de koopovereenkomst opgenomen, alsmede een bankgarantie/waarborgsom van 10% van de koopsom.