0547 - 26 26 26 info@lofwonen.nl
  • Uw belang staat voorop! Welkom bij LOFwonen In de wereld van vandaag vol snelle ontwikkelingen en hectiek vindt u bij ons nog oprechte betrokkenheid. Wij maken ruim de tijd om uw wensen en behoeften op een rij te zetten. Op die manier komen wij tot een persoonlijk totaaladvies voor particulieren én bedrijven. Wij hechten veel waarde aan een langdurige, betrouwbare relatie met onze klanten.

    Ons advies is dan ook absoluut onafhankelijk en stelt uw belangen altijd op de voorgrond.
Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 365.000,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1965
  • Woonoppervlakte:
    283 m²
  • Perceeloppervlakte:
    190 m²
  • Inhoud:
    1077 m³
  • Kerkstraat 71, GOOR

    Op een zichtlocatie, aan de rand van het centrum van Goor gelegen, is deze plek gerust ideaal te noemen. Dit VRIJSTAANDE WINKEL-/WOONHUIS bestaat uit o.a. een winkel-/kantoorruimte, een royale bovenwoning met dakterras, een inpandige garage/berging en een gastenverblijf met eigen toegang op de begane grond.

    Deze ruime woning ligt op loopafstand van het trein- en busstation en het gezellige centrum met diverse voorzieningen. Er zijn veel fiets- en wandelmogelijkheden in de directe omgeving zoals het landgoed Weldam en natuurgebied De Meene.
    Via dichtbij zijnde uitvalswegen ben je in slechts 10 autominuten op de A1 met ontsluiting naar o.a. Deventer, Enschede, Apeldoorn en Zwolle.

    De indeling van de bovenwoning luidt als volgt:
    1e verdieping: overloop, toiletruimte, zitkamer met open haard, open keuken v.v. eigentijdse keukeninrichting met gaskookplaat en afzuigkap, woonkamer met dubbele schuifpui naar dakterras (27 m2), slaapkamer met vaste kasten, badkamer met douche en wastafelmeubel, slaapkamer, ouderslaapkamer met toegang naar dakterras.

    2e Verdieping: middels vaste trap te bereiken bergzolder.

    De indeling van de begane grond luidt als volgt:
    Begane grond: Entree/hal, voormalige winkelruimte (thans in gebruik als fitnessruimte), berging, gang, tv-/chill-ruimte, doorgang naar garage/berging met wasmachine-aansluiting.. Gastenverblijf: entree, woonkamer met open keuken, slaapkamer, badkamer met douche, toilet en wastafelmeubel.

    Bijzonderheden:
    - bovenwoning grotendeels voorzien van strak gestucte wanden en plafonds
    - 1e verdieping v.v. airco
    - perceeloppervlak: 190 m2
    - inhoud: 1.076 m3
    - gebruiksoppervlakte wonen: 283 m2
    - bouwjaar: 1965

    Een breed scala aan gebruiksmogelijkheden zoals wonen met kantoor aan huis, praktijkruime, bed & breakfast en eventueel mantelzorg bewoning!