0547 - 26 26 26 info@lofwonen.nl
  • Uw belang staat voorop! Welkom bij LOFwonen In de wereld van vandaag vol snelle ontwikkelingen en hectiek vindt u bij ons nog oprechte betrokkenheid. Wij maken ruim de tijd om uw wensen en behoeften op een rij te zetten. Op die manier komen wij tot een persoonlijk totaaladvies voor particulieren én bedrijven. Wij hechten veel waarde aan een langdurige, betrouwbare relatie met onze klanten.

    Ons advies is dan ook absoluut onafhankelijk en stelt uw belangen altijd op de voorgrond.
Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 359.500,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1956
  • Woonoppervlakte:
    90 m²
  • Perceeloppervlakte:
    710 m²
  • Inhoud:
    340 m³
  • J.M. de Bruijnstraat 57, GOOR

    J.M. de Bruijnstraat 57 te Goor

    Mooi gelegen en fraai afgewerkte halfvrijstaande woning met houten berging, overdekt terras, grote schuur en een zeer ruime achtertuin. De woning is gelegen op een perceel van maar liefst 710 m²!

    In 2010 is de woning vrijwel geheel gerenoveerd waarbij de elementen van de originele bouw zoveel mogelijk behouden gebleven, zoals vaste kasten met glas-in-lood (begane grond), origineel raambeslag, balken in zicht (slaapkamers) en boogje naar de ouderslaapkamer.
    De woning is toen o.a. voorzien van een nieuwe keuken, badkamer, toiletruimtes en een volledig nieuw dak! Tevens zijn de meterkast, alle leidingen en de bekabeling volledig vernieuwd en is de woning van binnen strak afgewerkt. In 2018 zijn de berging met overkapping en de schuur gerealiseerd.

    Kortom, een instapklare woning op een zeer ruim perceel met veel mogelijkheden!

    Indeling:
    Begane grond: hal, moderne toiletruimte met hangcloset en fonteintje, kelder, moderne woonkeuken met vaste kast, gaskachel en voorzien van inbouwapparatuur, te weten koelkast, vaatwasser, oven, inductiekookplaat en afzuigkap, woonkamer met houtkachel en vaste kasten;
    1e verdieping: overloop, separate toiletruimte, 3 slaapkamers, waarvan de ouderslaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een inloopkast. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een vaste kast met een aansluiting voor de wasmachine, een wastafel en een moderne en ruime inloop-regendouche. Tevens heeft deze kamer een deur naar het balkon. Ook de derde slaapkamer is voorzien een vaste kast.
    2e verdieping: zolderberging, bereikbaar middels vlizotrap.

    Bijzonderheden:
    - veel ruimte naast de woning (ca. 7m);
    - vrij uitzicht aan de voorzijde door de Acaciastraat;
    - de woonkeuken en woonkamer zijn voorzien van een pvc-vloer;
    - verwarming middels houtkachel, warmwater middels elektrische boiler (2010);
    - grote schuur van ca. 46 m² en een berging van ca. 15 m²;
    - woonoppervlakte: ca. 90 m²;
    - overig inpandige ruimte (zolder en kelder): ca. 10 m²;
    - inhoud ca. 340 m³;
    - perceelsgrootte: 710 m²;
    - Bouwjaar: 1956.