0547 - 26 26 26 info@lofwonen.nl
  • Uw belang staat voorop! Welkom bij LOFwonen In de wereld van vandaag vol snelle ontwikkelingen en hectiek vindt u bij ons nog oprechte betrokkenheid. Wij maken ruim de tijd om uw wensen en behoeften op een rij te zetten. Op die manier komen wij tot een persoonlijk totaaladvies voor particulieren én bedrijven. Wij hechten veel waarde aan een langdurige, betrouwbare relatie met onze klanten.

    Ons advies is dan ook absoluut onafhankelijk en stelt uw belangen altijd op de voorgrond.
Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 285.000,-
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2021
  • Woonoppervlakte:
    88 m²
  • Inhoud:
    265 m³
  • Irisstraat 3, GOOR

    In de nieuwe wijk de Constantijnhof wordt komend jaar aan de Irisstraat een appartementengebouw gerealiseerd met 3 bouwlagen. Dit kleinschalige appartementengebouw is middels een trappenhuis, waarin zich ook de lift bevindt, verbonden met de nieuwe kerk aan de Irisstraat. Op de begane grond is ruimte voor dienstverlenende beroepen. Op de eerste en tweede verdieping komen 6 appartementen variërend van 88 m² tot 137 m².

    Constantijnhof
    De Constantijnhof is de jongste wijk van Goor. In de wijk zijn de afgelopen 5 jaar diverse woningen gebouwd voor starters, gezinnen en senioren. Het is een wijk met inmiddels 31 woningen. In de laatste fase staan 5 patiowoningen en 6 appartementen gepland. De Constantijnhof ligt in het centrum van Goor. Alle voorzieningen zijn op loopafstand. Zoals medisch centrum ‘de Oliphant’, openbaar vervoer (trein en bus), gemeentehuis, bibliotheek en winkels.

    Appartementen (bouwnummers 3, 4, 6 en 7)
    Op de eerste en tweede verdieping van een kleinschalig appartementencomplex aan de Irisstraat worden 4 appartementen van 88 m² gerealiseerd. Vanuit de centrale trap of lift bereikt u de voordeur van het appartement op de eerste of tweede verdieping. Globale indeling: hal, royale woonkamer met aangrenzende open keuken, inpandig balkon met zicht op Irisstraat, bijkeuken, toilet, 2 slaapkamers, badkamer met douche en wastafel.

    Op de begane grond heeft ieder appartement een eigen berging en er is een openbare parkeerplaats achter het gebouw.