0547 - 26 26 26 info@lofwonen.nl
  • Uw belang staat voorop! Welkom bij LOFwonen In de wereld van vandaag vol snelle ontwikkelingen en hectiek vindt u bij ons nog oprechte betrokkenheid. Wij maken ruim de tijd om uw wensen en behoeften op een rij te zetten. Op die manier komen wij tot een persoonlijk totaaladvies voor particulieren én bedrijven. Wij hechten veel waarde aan een langdurige, betrouwbare relatie met onze klanten.

    Ons advies is dan ook absoluut onafhankelijk en stelt uw belangen altijd op de voorgrond.
Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 259.500,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, tussenwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1935
  • Woonoppervlakte:
    151 m²
  • Perceeloppervlakte:
    211 m²
  • Inhoud:
    500 m³
  • Iependijk 28, GOOR

    Karakter, comfort en centrale ligging? Je vindt het allemaal in deze unieke eengezinswoning aan de Iependijk 28 in Goor.

    Je komt te wonen in het voormalige politiebureau. In (1999) is het monumentale pand omgebouwd tot een karakteristiek en sfeervol woonhuis met kamer en suite, 3 ruime slaapkamers en een extra ruime zolder, ideaal voor thuiswerken, hobby's of extra slaapkamer(s)! Naast de voordeur vind je nog het originele bord met openingstijden van de politie.

    In de tuin stonden vroeger de politiecellen. Tegenwoordig is de zonnige tuin modern en kindvriendelijk ingericht. De tuin ligt op het zuidwesten waardoor je al vroeg in het jaar heerlijk buiten kunt zitten, maar ook onder de overkapping met naastgelegen schuurtje is het genieten.

    Indeling:

    BEGANE GROND
    Je komt binnen in de royale hal met toilet, meterkast, trapkast voor extra bergruimte en twee deuren naar de woonkamer en eetkamer.
    In de keuken en woonkamer ligt een houten vloer. De hoge ruimtes geven je een ruimtelijk gevoel.
    In de woonkamer zijn twee openslaande tuindeuren naar het zonnige terras.
    De keuken ligt aan de achterkant van het huis en heeft een warmwaterboiler, gaskookplaat, ingebouwde vaatwasser en combi-oven (2019) en ruimte voor een inbouwkoelkast. Vanuit de keuken heb je de tweede toegang naar de tuin.

    EERSTE VERDIEPING
    Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer. De overloop en slaapkamers hebben nette laminaatvloeren en de master bedroom heeft ruime inbouwkasten. De kamers op het zuiden blijven zomers koel door de elektrisch bedienbare rolluiken (2020). De badkamer is ruim opgezet met een bad, inloopdouche met regenkraan, wastafel met spiegel en een zwevend toilet. De designradiator zorgt voor een aangename temperatuur.

    TWEEDE VERDIEPING
    Op de tweede etage word je verrast door een zeer ruime zolder met CV-opstelling(2015), aansluiting voor wasmachine en droger. Er is alle ruimte om een extra slaap-, studeer- en/of hobbykamer te realiseren.

    Bijzonderheden:
    - schilderwerk 2020;
    - voorzien van dak- en bijna geheel isolerende beglazing;
    - de woning is een gemeentelijk monument;
    - CV-ketel, Remeha Calenta 2015;
    - woonoppervlakte: 151 m²;
    - perceel: 211 m²;
    - bouwjaar: ca. 1935

    Omgeving:
    Goor is een kleine stad in de Overijsselse gemeente Hof van Twente. Je woont hier heerlijk rustig, midden in veel groen.

    De Iependijk ligt vlakbij het centrum. Op loopafstand zijn verschillende basisscholen, speelvoorzieningen en kinderopvang. En via verschillende uitvalswegen rijd je snel naar steden als Enschede, Deventer, Apeldoorn en Zwolle.