0547 - 26 26 26 info@lofwonen.nl
  • Uw belang staat voorop! Welkom bij LOFwonen In de wereld van vandaag vol snelle ontwikkelingen en hectiek vindt u bij ons nog oprechte betrokkenheid. Wij maken ruim de tijd om uw wensen en behoeften op een rij te zetten. Op die manier komen wij tot een persoonlijk totaaladvies voor particulieren én bedrijven. Wij hechten veel waarde aan een langdurige, betrouwbare relatie met onze klanten.

    Ons advies is dan ook absoluut onafhankelijk en stelt uw belangen altijd op de voorgrond.
Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 776,-
  • Status:
    verhuurd
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2007
  • Woonoppervlakte:
    102 m²
  • Inhoud:
    246 m³
  • Verhuurd

    Grotestraat 149, GOOR

    Grotestraat 149-14 te Goor
    In het centrum van Goor rustig gelegen modern hoekappartement op de 2e verdieping met een berging op de begane grond en een eigen parkeerplaats.

    Indeling:
    hal, meterkast, slaapkamer, werkkamer, bergruimte, badkamer met douche en dubbele wastafel, separaat toilet, woonkamer, moderne keuken met inbouwapparatuur, vaste trap naar grote zolder met extra (slaap)kamer.

    Huurpijs
    Huurprijs € 776,- per maand, exclusief € 45,- servicekosten.

    Bijzonderheden
    - zonnig balkon op het zuiden;
    - woonoppervlakte ca. 102 m² (82 m² + zolder 20 m²) ;
    - minimale duur huurcontract is 2 jaar;
    - borgsom: 2 maanden huur.

    Inschrijfvoorwaarden:
    - verhuurdersverklaring/hypotheekhoudersverklaring;
    - recent loonstrookje en werkgeversverklaring;
    - kopie identiteitskaart;
    - Controle ID-kaart en betalingsverleden (€ 25,- p.p.).

    Inkomensnorm:
    Als algemene richtlijn voor de inkomensnorm geldt dat het bruto maandinkomen (inclusief vakantiegeld en vaste uitkeringen) 4 keer de kale maandhuur dient te bedragen. Een eventueel tweede inkomen wordt hierbij voor de helft meegerekend. Het inkomen dient te worden verkregen uit vast dienstverband of, indien hier geen sprake van is, de werkgever dient een intentieverklaring af te geven. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Extra inkomen uit overwerk wordt alleen meegerekend indien dit beroepsmatig is en een structureel onderdeel uitmaakt van het jaarinkomen. Er zal tevens een waarborgsom van 2 maand huur worden gevraagd.

    Omgeving en voorzieningen:
    De appartementen zijn gelegen in het gezellige centrum van Goor. Daarnaast zijn de supermarkten Albert Heijn, Aldi en Lidl op loopafstand bereikbaar. Er is een openbare middelbare school, De Waerdenborch, en verder is er een ruime keuze uit basisonderwijs. Goor telt drie voetbalverenigingen en een hockeyclub. In Goor bevindt zich ook het gemeentehuis voor de gehele Gemeente Hof van Twente. Het station is op loopafstand gelegen.

    Bereikbaarheid:
    Een goed wegennetwerk en openbaar vervoer maken Goor gemakkelijk bereikbaar. Binnen enkele minuten bent u bij de autosnelwegen A1 richting Apeldoorn en Duitsland. Tevens ligt station Goor op loopafstand waarvandaan er verschillende buslijnen naar Hengelo en omstreken en sprinters (trein) richting Zutphen en Hengelo vertrekken.