0547 - 26 26 26 info@lofwonen.nl
  • Uw belang staat voorop! Welkom bij LOFwonen In de wereld van vandaag vol snelle ontwikkelingen en hectiek vindt u bij ons nog oprechte betrokkenheid. Wij maken ruim de tijd om uw wensen en behoeften op een rij te zetten. Op die manier komen wij tot een persoonlijk totaaladvies voor particulieren én bedrijven. Wij hechten veel waarde aan een langdurige, betrouwbare relatie met onze klanten.

    Ons advies is dan ook absoluut onafhankelijk en stelt uw belangen altijd op de voorgrond.
Kenmerken
  • Vraagprijs:
    €775.000,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1935
  • Woonoppervlakte:
    262 m²
  • Perceeloppervlakte:
    9705 m²
  • Inhoud:
    1221 m³
  • Grensweg 4, GOOR

    Aan de rand van het Twentse stadje Goor (gemeente Hof van Twente), in het prachtige buitengebied, op loopafstand van het Twentekanaal, ligt deze vrijstaande woning met gastenverblijf, stenen garage, carport en overkapping op een perceel van 9.705 m2. Het geheel is bij uitstek geschikt voor een combinatie van wonen met kantoor- of praktijkruimte of B&B-accommodatie.

    Rondom de woonboerderij ligt een prachtig aangelegde siertuin met klein zwembad, diverse bijgebouwen en vele zitjes vanwaar u heerlijk kunt genieten! Door de ligging en de grootte van de tuin heeft u volop privacy!

    Goor is een rustieke plaats met alle mogelijke dagelijkse voorzieningen. Het biedt een ruim winkelbestand, basisonderwijs, voortgezet onderwijs, diverse sportvoorzieningen en een kleine schouwburg. Er is een NS-station met rechtstreekse verbinding naar Zutphen en Hengelo.

    Indeling hoofdwoning:
    Begane grond:
    Entree/hal met trapopgang en toiletruimte, sfeervolle ruime woonkamer met houtkachel en tuindeur, semi-open keuken v.v. eigentijdse keukeninrichting met inbouwapparatuur, werkkamer, kelder, bijkeuken, toiletruimte.
    1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers (waarvan 2 met vaste kasten), badkamer met wastafelmeubel, douchecabine en toilet.
    2e verdieping: middels vlizotrap te bereiken zolderberging.

    Indeling gastenverblijf:
    Begane grond:
    Entree, royale woonkamer, dichte keuken, 3 slaapkamers, badkamer met wastafel en douche, berging met vaste kasten.
    1e verdieping: luik naar ruime zolderberging met diverse mogelijkheden.

    Bijgebouwen:
    Op het erf bevinden zich de volgende bijgebouwen:
    - een vrijstaande stenen garage met zolder en aangebouwde overkapping
    - een carport
    - een kleine overkapping (om beschut te zitten in de zitkuil)

    Bijzonderheden:
    Bouwjaar: 1935
    Perceeloppervlakte ca. 9.705 m²;
    Inhoud (woning en gastenverblijf): ca. 1.220 m³;
    Woonoppervlakte (woning en gastenverblijf): ca. 262 m²

    Bestemming:
    Het perceel Grensweg 4 en 4a is gelegen binnen het geldende bestemmingsplan “Buitengebied Hof van Twente”. Binnen dit bestemmingsplan heeft het perceel de bestemmingen “Wonen” en “Agrarisch met waarden”.

    Bouwkundige keuring:
    Er is een bouwkundige keuring uitgevoerd van zowel de woning als het gastenverblijf. Voor serieuze gegadigden is dit uitgebreide rapport op te vragen bij de makelaar.

    Ligging:
    Het woonhuis is zeer gunstig gelegen nabij diverse uitvalswegen en op ca. 5 autominuten van de autosnelweg A1. Steden als Deventer, Zutphen, Hengelo en Enschede zijn op ca. 30 minuten afstand gelegen. In de directe omgeving zijn diverse natuurgebieden zoals Twickel, landgoed Weldam en de Herikerberg.