0547 - 26 26 26 info@lofwonen.nl
 • Uw belang staat voorop! Welkom bij LOFwonen In de wereld van vandaag vol snelle ontwikkelingen en hectiek vindt u bij ons nog oprechte betrokkenheid. Wij maken ruim de tijd om uw wensen en behoeften op een rij te zetten. Op die manier komen wij tot een persoonlijk totaaladvies voor particulieren én bedrijven. Wij hechten veel waarde aan een langdurige, betrouwbare relatie met onze klanten.

  Ons advies is dan ook absoluut onafhankelijk en stelt uw belangen altijd op de voorgrond.
Kenmerken
 • Vraagprijs:
  € 325.000,-
 • Status:
  verkocht
 • Bouw
 • Bouwjaar:
  2002
 • Woonoppervlakte:
  97 m²
 • Inhoud:
  325 m³
 • de Hofte 55, GOOR

  De Höfte 55 te Goor Wonen in het centrum met vrij uitzicht over schoolfeestplein!

  In het centrum van Goor met alle (winkel-)voorzieningen op loopafstand op de 2e (en bovenste) verdieping gelegen 3-kamerappartement van appartementencomplex “de Gruyt”.

  Dit keurig verzorgde en prettig ingedeelde appartement met zonnig balkon op het westen heeft een woonoppervlakte van ca. 97 m² en een eigen parkeerplaats en berging in de kelder van het complex.

  Appartementcomplex “de Gruyt” bestaat uit commerciële ruimten op de begane grond (waaronder groot gedeelte in gebruik door de Action), twee woonlagen met appartementen en een kelder met parkeerplaatsen en bergingen.

  Het appartement bereik je via de ruime centrale hal met het trappenhuis en de lift.

  Indeling:
  hal, meterkast, toiletruimte, cv-ruimte, woonkamer met deur naar het balkon, woonkeuken voorzien van inbouwapparatuur, 2 slaapkamers, waarvan de ouderslaapkamer met deur naar balkon en deur naar de badkamer, badkamer met ligbad, douche en wastafel.

  Bijzonderheden:
  - zonnig en royaal balkon van ca. 10 m² op het westen voorzien van screens;
  - deur parkeergarage te openen met afstandsbediening;
  - goed geïsoleerd, geheel voorzien van dubbele beglazing, energielabel A!
  - verwarming en warm water middels cv-combiketel;
  - de servicekosten bedragen € 175,68 per maand;
  - woonoppervlakte: ca. 97 m²;
  - externe bergruimte (berging): ca. 9 m²;
  - bouwjaar: 2002.

  Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

  Omdat verkoper de woning niet zelf heeft bewoond, worden in de koopakte een “niet-bewonersclausule” en een “ouderdomsclausule” opgenomen, alsmede een bankgarantie/waarborgsom van 10% van de koopsom.