0547 - 26 26 26 info@lofwonen.nl
  • Uw belang staat voorop! Welkom bij LOFwonen In de wereld van vandaag vol snelle ontwikkelingen en hectiek vindt u bij ons nog oprechte betrokkenheid. Wij maken ruim de tijd om uw wensen en behoeften op een rij te zetten. Op die manier komen wij tot een persoonlijk totaaladvies voor particulieren én bedrijven. Wij hechten veel waarde aan een langdurige, betrouwbare relatie met onze klanten.

    Ons advies is dan ook absoluut onafhankelijk en stelt uw belangen altijd op de voorgrond.
Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 595.000,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1990
  • Woonoppervlakte:
    204 m²
  • Perceeloppervlakte:
    867 m²
  • Inhoud:
    1015 m³
  • Bronnincreef 10, GOOR

    Bronnincreef 10 in Goor

    Bijzonder ingedeelde, volumineuze villa in 1 van de mooiste, kleinschalige en groene villawijkjes van Goor, centraal gelegen in Twente, vindt u deze vrijstaande, lichte woning van een speelse architectuur op een ruim volop privacy biedende perceel van 867 m².

    Het woonhuis
    De woning is gebouwd in 1990, uitgevoerd in een zeer solide bouw en is door de jaren heen goed onderhouden. De inhoud van de woning bedraagt 1015 m³ en woonoppervlak is 207 m². Op het leien gedekte dak zijn maar liefst 28 zonnepanelen aangebracht voor de energievraag in huis. Het huis is volledig geïsoleerd. De begane grond en eerste verdieping zijn geheel voorzien van vloerverwarming. Op dit moment wordt de woning verwarmd door een centrale verwarming, deze kan eenvoudig door een warmtepompinstallatie worden vervangen.

    Indeling:
    Begane grond: Fraaie, lichte entree/hal met meterkast en gastentoilet; woonkamer in splitlevel met eethoek en riante zitkamer, prachtig hoge plafonds en een fijne lichtinval door de vele vensters. Via een schuifpui is er directe toegang tot het tuinterras. Moderne keuken(2021) met inbouwapparatuur waaronder een kokend waterkraan, inductiekookplaat met afzuiging, koffieapparaat, combi-oven en vaatwasser, toegang naar een grote voorraadkelder, bijkeuken met vaste kastenwand. De master bedroom met aansluitend royale badkamer bevindt zich eveneens op de begane grond waardoor de woning bestempeld kan worden als leeftijdsbestendig.
    Ruime garage met loopdeur, elektrisch bedienbare garagedeur en aan de achterzijde eveneens garagedeuren.

    1e verdieping: Overloop met vlizotrap naar bergzolder; 4 slaapkamers en een hobbykamer, badkamer met douche, wastafel en toilet.

    Erf en tuin
    De woning is gelegen aan een rustige woonstraat zonder doorgaand verkeer. De oprit biedt ruimte voldoende voor meerdere auto’s. De tuin rondom dit bijzondere huis herbergt een aantal fraaie volwassen bomen die zorgen voor een goede privacy. Verder is de tuin voorzien van fraai aangelegde perken, een sproei-installatie, een buitenkeuken inclusief pizza-oven en aanrechtblad met spoelbak.