0547 - 26 26 26 info@lofwonen.nl
  • Uw belang staat voorop! Welkom bij LOFwonen In de wereld van vandaag vol snelle ontwikkelingen en hectiek vindt u bij ons nog oprechte betrokkenheid. Wij maken ruim de tijd om uw wensen en behoeften op een rij te zetten. Op die manier komen wij tot een persoonlijk totaaladvies voor particulieren én bedrijven. Wij hechten veel waarde aan een langdurige, betrouwbare relatie met onze klanten.

    Ons advies is dan ook absoluut onafhankelijk en stelt uw belangen altijd op de voorgrond.
Kenmerken
  • Vraagprijs:
    €499.000,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1976
  • Woonoppervlakte:
    147 m²
  • Perceeloppervlakte:
    888 m²
  • Inhoud:
    600 m³
  • Blankenvoortlaan 1, GOOR

    Blankenvoortlaan 1 te Goor

    Deze woning wordt bij inschrijving verkocht met deadline donderdag 20 juni a.s. om 12:00 uur. Geïnteresseerden kunnen uiterlijk op deze datum een bieding doen.

    Prachtig gelegen in de ruim opgezette villawijk “Kevelhammerhoek”, op loopafstand van het centrum en treinstation, vrijstaand woonhuis met garage op een fraai perceel van 888 m² eigen grond.

    Indeling:
    Begane grond: entree met garderobenis, meterkast en toiletruimte, ruime L-vormige woonkamer met haard en deur naar het terras, halfopen keuken voorzien van inbouwapparatuur, bijkeuken, garage;
    1e verdieping: overloop, 4 slaapkamers, waarvan 3 met toegang naar balkon, badkamer met douchehoek, ligbad, toilet en wastafelmeubel met 2 wastafels;
    2e verdieping: middels vlizotrap te bereiken zolderruimte.

    Enkele bijzonderheden:
    - lekker lichte woonkamer door de vele ramen;
    - garage voorzien van elektrische deur;
    - zeer royale tuin met extra houten berging;
    - energielabel C (geldig tot 21-03-2034);
    - bouwtechnisch rapport beschikbaar;
    - woonoppervlakte: ca. 147 m²;
    - perceelgrootte: 888 m²
    - bouwjaar: 1976.

    Over Goor
    Goor is een rustieke plaats met alle mogelijke dagelijkse voorzieningen. Het ligt centraal in de gemeente Hof van Twente en is omgeven door natuurgebieden zoals de Herikerberg, Twickel en landgoed Weldam. In deze bosrijke omgeving vergeet je zomaar dat de A1 op 5 minuten rij-afstand ligt. Het NS-Station, supermarkt en diverse andere winkels liggen op loopafstand.

    Op deze prachtige locatie ervaart u het genot van wonen op een rustige plek nabij het centrum!

    Vraagprijs € 499.000,- kosten koper

    Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

    Omdat verkoper de woning niet zelf heeft bewoond, worden in de koopakte een “niet-bewonersclausule” , een “ouderdomsclausule” en een "asbestclausule" opgenomen, alsmede een bankgarantie/waarborgsom van 10% van de koopsom.