0547 - 26 26 26 info@lofwonen.nl
  • Uw belang staat voorop! Welkom bij LOFwonen In de wereld van vandaag vol snelle ontwikkelingen en hectiek vindt u bij ons nog oprechte betrokkenheid. Wij maken ruim de tijd om uw wensen en behoeften op een rij te zetten. Op die manier komen wij tot een persoonlijk totaaladvies voor particulieren én bedrijven. Wij hechten veel waarde aan een langdurige, betrouwbare relatie met onze klanten.

    Ons advies is dan ook absoluut onafhankelijk en stelt uw belangen altijd op de voorgrond.
Kenmerken
  • Vraagprijs:
    €639.000,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    beschikbaar
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2025
  • Woonoppervlakte:
    138 m²
  • Perceeloppervlakte:
    580 m²
  • Inhoud:
    675 m³
  • Nieuw

    Ruimersdijk 0, DIEPENHEIM

    Levensloopbestendig wonen in Het Stedeke

    Op een fraaie locatie, aan de rand van Diepenheim, worden 2 vrijstaande woningen gebouwd door Bouwbedrijf Ten Heggeler. De woningen worden duurzaam en gasloos gebouwd en zijn dus klaar voor een energiezuinige toekomst!

    De warmtepomp in combinatie met de vloerverwarming, zorgen voor een comfortabel binnenklimaat. Met een slaapkamer en badkamer op de begane grond zijn deze woningen levensloopbestendig.

    Op het royale kavel (580 m2 en 628 m2) is ruimte voor de aanleg van een fraaie tuin met zonneterrassen. Een houten berging is inbegrepen in de koopsom. Mocht u andere wensen hebben over de indeling van de woning en/of het bijgebouw, dan is dat uiteraard bespreekbaar.

    Indeling van de woning:
    Begane grond: entree/hal, meterkast, toiletruimte, L-vormige woonkamer met tuindeuren, open keuken met ruimte voor royale keukenopstelling, bijkeuken, slaapkamer met aansluitend badkamer v.v. douche, toilet en wastafel.
    1e verdieping: overloop, 2 slaapkamers. Een 2e badkamer is optioneel mogelijk.

    Bijzonderheden:
    - voorzien van PV panelen (conform BENG-berekening)
    - inclusief sanitair en stelpost voor tegelwerk
    - exclusief keukeninrichting
    - verwarming middels lucht-lucht warmtepomp en vloerverwarming
    - optimaal geïsoleerd
    - woonoppervlakte: 138 m2

    Over Diepenheim
    Diepenheim is een lieflijk kunstenaarsstadje, omringd door schitterende kastelen en landgoederen, in een zeer bosrijke en natuurlijke omgeving met prachtige fiets- en wandelroutes. Aan voorzieningen geen gebrek: er is o.a. een buurtsuper, een zeer goede slager, een bibliotheek, huisartsenpraktijk en een kunsthal. Op nog geen 5 km. afstand ligt Goor alwaar uitgebreidere winkelvoorzieningen zijn, een medisch centrum en goede verbindingen met het openbaar vervoer.