0547 - 26 26 26 info@lofwonen.nl
  • Uw belang staat voorop! Welkom bij LOFwonen In de wereld van vandaag vol snelle ontwikkelingen en hectiek vindt u bij ons nog oprechte betrokkenheid. Wij maken ruim de tijd om uw wensen en behoeften op een rij te zetten. Op die manier komen wij tot een persoonlijk totaaladvies voor particulieren én bedrijven. Wij hechten veel waarde aan een langdurige, betrouwbare relatie met onze klanten.

    Ons advies is dan ook absoluut onafhankelijk en stelt uw belangen altijd op de voorgrond.
Kenmerken
  • Vraagprijs:
    €399.000,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1922
  • Woonoppervlakte:
    132 m²
  • Perceeloppervlakte:
    254 m²
  • Inhoud:
    500 m³
  • Azelosestraat 52, BORNE

    Aan een sfeervol straatje ligt deze onder architectuur ontworpen, karakteristieke twee-onder-één-kapwoning met aangebouwde kantoor-/speelruimte. De woning heeft een parkeergelegenheid op eigen terrein en een beschutte achtertuin met royale overkapping en tuinberging.

    Het huis kenmerkt zich door de sfeerelementen als fraaie gevels, granito vloeren, glas-in-lood en paneeldeuren. Daarnaast heeft de woning een ideale ligging met op korte afstand vele voorzieningen als winkels, scholen en uitvalswegen.

    Indeling
    Begane grond: hal met granito vloer en fraaie trapopgang, provisiekelder, modern toilet met fontein, ruime woonkamer v.v. erker met glas-in-loodramen en openslaande tuindeuren, moderne keuken v.v. vaatwasser, gaskookplaat met afzuigkap, koelkast, vriezer, combi-oven/magnetron, achterportaal met deur naar de aangebouwde kantoor-/speelruimte èn de achterdeur naar de tuin.
    1e verdieping: overloop met ruime bergkast, 2 royale slaapkamers met vaste kasten, moderne badkamer met ligbad, toilet, inloopdouche en wastafelmeubel.
    2e verdieping: overloop met bergruimte, wasmachine-aansluiting en c.v.-opstelling, ruime sfeervolle 3e slaapkamer met een dakraam en afgetimmerde knieschotten met veel bergruimte.

    Bijzonderheden:
    - Bouwjaar 1922
    - Woning is ontworpen door architect W.K. de Weijs
    - Verwarming en warm water middels CV-combiketel HR (Intergas, 2019, huur)
    - Voorzien van dak- en glasisolatie
    - Meterkast vernieuwd in 2017
    - Keuken en badkamer vernieuwd in 2017
    - Ruime overkapping en aangebouwde schuur/berging in de beschutte achtertuin
    - De woning is voorzien van kunststof èn houten kozijnen met dubbele beglazing met glas in lood

    Gelegen nabij diverse voorzieningen; zoals, het tennispark, het Twentebad, scholen, winkels en het centrum van Borne, diverse uitvalswegen en de op- en afrit A1/A35.