0547 - 26 26 26 info@lofwonen.nl
  • Uw belang staat voorop! Welkom bij LOFwonen In de wereld van vandaag vol snelle ontwikkelingen en hectiek vindt u bij ons nog oprechte betrokkenheid. Wij maken ruim de tijd om uw wensen en behoeften op een rij te zetten. Op die manier komen wij tot een persoonlijk totaaladvies voor particulieren én bedrijven. Wij hechten veel waarde aan een langdurige, betrouwbare relatie met onze klanten.

    Ons advies is dan ook absoluut onafhankelijk en stelt uw belangen altijd op de voorgrond.
Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 599.000,-
  • Soort woonhuis:
    woonboerderij, vrijstaande woning
  • Status:
    beschikbaar
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1967
  • Woonoppervlakte:
    140 m²
  • Perceeloppervlakte:
    9800 m²
  • Inhoud:
    1309 m³
  • Oude Postweg 9, AMBT DELDEN

    In het buitengebied gelegen, op ca. 1,5 km. van Goor, landelijk gelegen met uitzicht over het Twentse landschap, vrijstaand woonhuis met aangebouwde schuur (voormalige deel), vrijstaande garage/berging, bestraat erf, siertuin en weiland op een kavel van ca. 9.800 m2. Optioneel is het naastgelegen weiland ter grootte van ca. 10.375 m2 te koop.

    De woning dateert uit 1967, is traditioneel gebouwd en gedekt met pannen. De woning heeft wat modernisering en verduurzaming nodig, maar is in de basis goed en netjes onderhouden. Een bouwtechnisch rapport is aanwezig voor serieuze belangstellenden.

    De ruim bemeten woonboerderij (inhoud ca. 1.300 m3) is centraal gelegen tussen de plaatsen Delden en Goor. De op-/afrit van de snelweg A1 ligt op minder dan 5 minuten rijafstand.

    De indeling van het woonhuis is als volgt:
    Begane grond: hal met toiletruimte en trapopgang, opkamer/studeerkamer, woonkamer met parketvloer, dichte keuken v.v. nette keukeninrichting met inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast en vaatwasser, bijkeuken, opkamer en provisiekelder, aangebouwde overkapping met glazen schuifwand,
    1e verdieping: overloop, 4 ruime slaapkamers (met vaste kasten), badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel.

    Bijzonderheden:
    - Voorzien van hardhouten kozijnen met grotendeels glasisolatie;
    - Fraaie aangebouwde overkapping met glazen schuifwand;
    - In 2008 is een deel van de woning en de naastgelegen garage/berging v.v. nieuwe dakbedekking;
    - Bouwtechnisch rapport aanwezig voor serieuze belangstellenden;
    - Woonoppervlak woning ca. 140 m2 (excl. voormalige deel ca. 213 m2)
    - Perceeloppervlak: ca. 9.800 m2
    - Optioneel is het naastgelegen weiland ter grootte van ca. 10.375 m2 te koop.
    - Bouwjaar: 1967

    Bijgebouwen:
    Uit steen opgetrokken, vrijstaande garage/berging met kap (opp. ca. 85 m2).

    Bestemming:
    In het Bestemmingsplan Buitengebied Hof van Twente, Veegplan 2023, krijgt het deel van het perceel waar de opstallen op gebouwd zijn, de bestemming "Wonen". Dit veegplan is thans nog 'in voorbereiding' en zal naar verwachting in de zomer 2024 definitief worden vastgesteld.

    Ligging:
    Een schitterend uitzicht vanuit de woonkamer en overkapping over het Twentse Landschap en de weilanden.

    De woonboerderij is gelegen in het buitengebied van Ambt Delden, gemeente Hof van Twente. In het nabij gelegen Goor zijn voldoende voorzieningen o.a. supermarkten, basisscholen en voortgezet onderwijs, horecagelegenheden en een NS-station.


    Bij deze woning is een meetcertificaat volgens de branche brede meetinstructie aanwezig voor de berekening van de vierkante meters en kubieke meters. Met dit certificaat heeft u de garantie dat de meters berekend zijn volgens de opgestelde richtlijnen van de brancheverenigingen. Er kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.

    Bij aankoop van deze woning zal de ouderdomsclausule van toepassing zijn. Dit betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden lager liggen dan bij nieuwe woningen.