0547 - 26 26 26 info@lofwonen.nl
  • Uw belang staat voorop! Welkom bij LOFwonen In de wereld van vandaag vol snelle ontwikkelingen en hectiek vindt u bij ons nog oprechte betrokkenheid. Wij maken ruim de tijd om uw wensen en behoeften op een rij te zetten. Op die manier komen wij tot een persoonlijk totaaladvies voor particulieren én bedrijven. Wij hechten veel waarde aan een langdurige, betrouwbare relatie met onze klanten.

    Ons advies is dan ook absoluut onafhankelijk en stelt uw belangen altijd op de voorgrond.

Sander Pots

Mijn naam is Sander Pots. Sinds 1998 ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening.

Eerst voor een tweetal grote banken en sinds 2009 ben ik als financieel adviseur begonnen bij LOFwonen destijds nog Laurens Otte Hypotheken & Verzekeringen genaamd. Sinds december 2014 ben ik, samen met Renate Verdriet, mede eigenaar van LOFwonen.

In de dagelijkse praktijk houd ik mij bezig met het adviseren van onze relaties en toekomstige relaties op het gebied van hypotheken, vermogensopbouw en verzekeringen. Hierin hebben wij eerlijkheid en transparantie voorop staan!

Naast mijn werkzaamheden bij LOFwonen besteed ik mijn tijd aan mijn gezin. Ik woon samen met mijn vriendin Jeany in Goor en wij hebben samen 2 kinderen: Liz en Thijn. In mijn overige vrije tijd ben ik veel te vinden op de fiets. Zowel wielrennen als mountainbiken zijn mijn grote hobby’s.