0547 - 26 26 26 info@lofwonen.nl
  • Uw belang staat voorop! Welkom bij LOFwonen In de wereld van vandaag vol snelle ontwikkelingen en hectiek vindt u bij ons nog oprechte betrokkenheid. Wij maken ruim de tijd om uw wensen en behoeften op een rij te zetten. Op die manier komen wij tot een persoonlijk totaaladvies voor particulieren én bedrijven. Wij hechten veel waarde aan een langdurige, betrouwbare relatie met onze klanten.

    Ons advies is dan ook absoluut onafhankelijk en stelt uw belangen altijd op de voorgrond.

Renate Verdriet

Makelaardij is voor mij een groot gedeelte van mijn leven. Wonen, bouwen en architectuur hebben al van jongs af aan mijn interesse.

Na mijn studie ben ik bij de bank begonnen en in 1997 heb ik de overstap gemaakt naar de Makelaardij. Ik streef er naar om voor mijn klanten het beste er uit te halen. Als het allemaal goed gaat heb ik na een verkoop een tevreden verkoper en een tevreden koper. Daar doe ik het voor! Samen met mijn man en 3 kinderen woon ik ook in Goor en dat bevalt uitstekend! Mijn vrije tijd besteed ik graag aan mijn gezin. Bovendien sla ik graag een balletje bij de tennisvereniging in Goor.